About

Ik ben Laila een 30-something girl geboren in Amsterdam. Getrouwd met mijn mister, de liefde van mijn leven en mama van een dochter van 6 en zoontje van 1. Momenteel woon in Zaanstad in een mooie wijk met veel jonge gezinnen.

Ik kom uit een gezin van 5 als oudste van 3 kinderen. Opgegroeid in Amsterdam west waar ik een prachtige jeugd heb gehad. Mijn ouders komen allebei uit Marokko en daar heb ik vooral positieve dingen van meegekregen.

De taal beheers ik wel redelijk vind ik maar in Marokko weten mensen altijd meteen dat ik geen native ben.
Waar ik wel graag over opschep is dat ik nog steeds kan lezen én schrijven in het arabisch. Zijn die Marokkaanse lessen in het weekend toch ergens goed voor geweest.

Mijn man heb ik leren kennen toen ik 21 was en heb hem sindsdien nooit meer laten gaan. Wij zijn al (bijna) 10 jaar getrouwd dit jaar. Hij heeft mij (heel clichè) de twee mooiste geschenken gegeven, namelijk onze dochter en zoon.

Hij motiveert mij altijd om dingen uit mijn comfort zone te doen. Als ik iets een beetje spannend vind, zegt hij : Nou en, doe het gewoon! Zo is deze blog ook geboren.

Verder werk ik fulltime als Test manager bij een groot bedrijf in Amsterdam (4 dagen ) en daarnaast probeer ik mijn gezin, familie en vrienden zo veel mogelijk te zien.

Ik hou erg van reizen maar niet zo heel erg van vliegen. Ik hou van Netflix, hoge hakken en alles van Apple.
Ja, ik ben er zo één. Andere merken kunnen mij gewoon niet blij maken.

Ook kan ik een goed boek erg waarderen en ben ik altijd vol creative ideeën, totdat ze uitgevoerd moeten worden…

Sporten is iets wat ik heel graag zou willen doen, en ik weet dat dit geen excuus is maar dat ik even on hold heb gezet tot mijn jongste ventje wat groter is.

Ik heb (nog) geen vaste blogmomenten. Als ik iets deel dan weet ik niet hoe lang het duurt voordat de volgende blog er is. En wat vooral heel belangrijk is, is dat ik altijd eerlijk zal zijn en over van alles en nog wat zal schrijven. Dat is de trademark van deze blog.

Nou denk dat deze about redelijk lang is geworden. Voor nu, tot gauw en leave a comment 😉

 

Liefs,

 

Laila