Wishlist feb 2020 – Must have items!

Hi allemaal,

Ik heb niet helemaal gedaan wat ik heb beloofd, meerdere blogs schrijven. En ik weet het, no excuses! Toch wil ik zeggen dat ik de afgelopen tijd erg druk ben geweest met echt van alles. En een van die dingen is kijken naar mooie spulletjes. Ik weet niet of je dat als hobby kan benoemen want het is letterlijk kijken, zoeken markeren als favoriet en soms kopen.

Het is maar dat ik een fulltime baan heb en een gezin anders zou ik niks anders doen.

Ik haal inspiratie uit Pinterest en Instagram en ik moet zeggen dat mij doel nu minder kleding is  en meer interieur. Met uitzondering van kinderkleding, daar kan ik nog steeds intens van genieten. Alles is zo klein en zo schattig 🙂

Dus het is tijd om wat mooie must have items met jullie te delen. Here they come..

 1. Gouden lepeltjes en vorkjes van Sissy-boy – www.sissy-boy.com
  thumb_IMG_0482_1024
 2. Hangmat van Tropilex  – www.hangmatgigant.nl en tropilex.com/nl/
  tropilex
 3. Prachtige vaas van Pols Potten – www.polspotten.com
  polls potten
 4. Stella McCartney Kids trui met confetti stellamccartney.com
  stella mccartney
 5. Floral jurk van Saloni – www.net-a-porter.com
  saloni

 

Leave a Reply