Photo Diary week 23/24

Wat gebeurde er allemaal?

Dit keer zoals beloofd wat vaker een post. Ik wacht elke keer tot een perfect ‘onderwerp’ maar die komt dan weer niet of ik maak er geen tijd voor dus nu gewoon een tussendoorpostje waarin ik wat foto’s deel met wat tekst, that’s it. Dit is wat er afgelopen week allemaal gebeurd is..

We hebben na een paar maanden eindelijk tuinmeubels besteld en ik was super blij toen ze er eenmaal waren. Vanaf nu heerlijk in de tuin en op het terras chillen. Het is een lounge gedeelte met twee lounge meubels en een tafel. Ook is de schommel besteld en die komt over een weekje. Jeej!

Afgelopen lang weekend was het bijna de hele tijd mooi weer. En omdat zondag heel veel gesloten was gingen we lekker met het gezin naar het park. Ze hebben heel veel lol gehad bij diertjes en mijn zoontje was helemaal weg van de trein. Mijn dochter heeft zich ook goed vermaakt.. Toevallig was de pure markt ook aanwezig en hebben we allemaal lekkers gehaald en in de zon gezeten. Heerlijk!

Met mijn team zijn we wezen lunchen bij ‘The Breakfast Club’ die pas die dag geopend was naast ons kantoor en ik had een heerlijk broodje met zalm en gepocheerde ei. Daarna hebben we na afsluiting van de sprint nog wat een kaartspel gespeeld wat een van mijn collega’s had meegenomen uit een seminar. Een soort monoplu maar dan voor IT. Bleek heel leuk achteraf.

Ik ben ook nog naar een mooie Marokkaanse bruiloft geweest. De beste vriendin van mij zusje ging trouwen dus dat betekent lekker eten, mooie outfit aan en je ogen uitkijken. Oh ja en natuurlijk lekker dansen. Wel op mijn hoge hakken want anders valt de jurk natuurlijk minder mooi 😉

Er is nog veel meer gebeurd waar ik geen mooie plaatjes van heb geschoten maar voor nu hebben jullie even een kijkje genomen in mijn leven. Als jullie dit leuk vinden zal ik volgende week weer een mooi dagboekje delen.

Vind het stiekem ook zelf wel leuk om te documenteren.. tot gauw xxx

Leave a Reply