She’s back!

It’s been a while..

Ik moet bekennen dat ik het best wel een beetje gênant vind dat de laatste post van Juli 2018 was..

Pff bijna een jaar geleden. Nu zul je vast denken dat daar een hele goede verklaring voor is want waarom zou je anders maandelijks betalen en er niks mee doen, toch?

Niets is minder waar.. Life just passed by.. En als werkende moeder heb je altijd al het gevoel dat de tijd voorbijvliegt maar nu ook echt bijna een heel jaar!! Helaas dus niet echt een reden behalve dat ik mijn blog wat verwaarloosd heb. Maar, ik heb weer verlengd voor een jaar dus het doet toch wel een beetje pijn als ik er niks mee doe.

Er zijn wel wat dingetjes veranderd dus ik zal eerst beginnen met jullie te updaten:

Sinds begin van dit jaar zijn wij verhuisd naar onze droomwoning, yeaaaaah 🙂
We waren eigenlijk niet eens van plan om weg te gaan omdat de oude woning ook prachtig was maar dan komt er een huis vrij en dan ga je bezichtigen…
Als je eenmaal bezichtigd hebt, tja dan ben je gewoon verkocht. Ik wel tenminste. Mijn man die was ook om, we moesten het huis hebben. Dus zo gezegd zo gedaan. Ons huisje te koop gezet, en die werd zo snel verkocht dat we niet eens tijd hadden om erbij stil te staan.

Dat is het voordeel van deze markt. Huizen gaan als een speer gewoon. Niet alleen mooie, goed onderhouden huizen maar zelfs de (sorry ’bout that) de niet zo goed gelukte.

Anyway, wij zijn dus begin van dit jaar verhuisd en dat was super chaotisch/stressvol/spannend in het begin maar het is gek hoe snel je went zodra je ‘eigen’ spulletjes er eenmaal staan.

Nu we er een paar maanden zitten lijkt het alsof we nergens anders gewoond hebben. De kinderen zijn gewend aan hun nieuwe kamers en wij zijn gewend aan het slapen helemaal bovenin. Ik ga snel foto’s delen van het interieur want jongens, echt, een nieuwe woning wakkert bij mij ook meteen weer die interieur hebberigheid aan. Dat ik weer zin heb om belachelijk dure items aan te schaffen omdat ze ” zo mooi passen in ons nieuwe huis.” Herkenbaar?
We zijn ook super blij met onze enorme tuin aan het water en check dit: Eigen oprit! Zo luxe I know. Maar we werken er hard voor natuurlijk want voor niets gaat de zon op.

Dat was niet het enige nieuwtje de afgelopen maanden want er zijn nog twee major dingen veranderd.

De eerste is in het werkveld. Ik heb namelijk een nieuwe rol. Ben sinds eind van het jaar Scrum Master bij een super gaaf team. Nu snap ik dat niet iedereen bekend is met deze term. Daar ben ik achter gekomen toen ik dat eens op een verjaardag vertelde en iedereen me niet-begrijpend aankeek so hierbij een link naar wat de rol en het hele SCRUM gebeuren nou precies betekent uitgelegd door Prowareness.
Maar ben echt super blij met deze rol en heb echt mijn motivatie terug die ik gaandeweg een beetje verloren was. Ga dus weer lekker met plezier naar het werk.

Het derde dingetje wat er gebeurd is dat is iets voor long term. We hebben e namelijk een *drumroll* …… kitten bij!

Na twee kinderen, een nieuw huisje kan een huisdier niet ontbreken.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal sceptisch was. Want, vroeger bij ons thuis mochten we alleen vissen als huisdier. Is ook gewoon niet zo gebruikelijk in de Marokkaanse cultuur en is ook logisch natuurlijk maar als kind wil je ook een konijn/kat/vogel want dat hadden je klasgenootjes ook. Gevolg is dat ik dus geen idee heb van hoe het is om met een huisdier te leven en was ik wat angstig. Juist omdat mijn man en ik dat beiden niet hadden is het goed om voor onze kids wel op te groeien met een huisdier en de liefde en band op te bouwen. Dus toen mijn dochter steeds vaker het begon te hebben over een kat in combinatie met ‘ als ik jarig’ ben besloten we gewoon de stap te wagen.

Het is een katertje geworden die nu inmiddels 4 maanden is. Hij heet Jengi. Foto’s komen in een photodiary van zowel het huis als de huisdier.

Mijn 2 boefjes zijn zijn al helemaal verliefd en denk zelfs mijn ook die er in eerste instantie ook niet helemaal achter stond. Hoewel het soms wat werk kan zijn, heb ik Jengi in mijn hart gesloten en vind ik het heerlijk om hem op schoot te hebben en te aaien na een werkdag als de kids op bed liggen.

Dus nu zijn jullie soort van up to date.. Oh ja ook nog een vakantie tussendoor gehad en lekker in Turkije geweest. Nu weer helemaal back.
Ik ga snel meer delen want het voelt ook wel helemaal fijn om weer terug te zijn 😉

Leave a Reply