Wishlist week 25 – Must have items!

Ik heb zin in een lekker lichte blogpost. Namelijk eentje waar je hebberig van wordt. Beloofd, vandaag geen preek over meer vrouwen in de IT (mocht je hem gemist hebben Waarom zijn er zo weinig vrouwen in de ICT?)

Vandaag gaan we kijken naar mooie dingen die we willen hebben. Soms kan ik heerlijk uren scrollen door foto’s van mooie kleding, sieraden, of interieurspulletjes zonder dat ik ze bestel.  Jaja, dat kan ik ook. Gewoon. Kijken. Niet. Kopen.

Dan zet ik ze in mijn denkbeeldige ‘wishlist’. Komt ooit wel een keertje. Soms komt het niet, want dan heeft het item mijn wishlist verlaten. Soms beloon ik mezelf door het aan te schaffen. En soms, heel soms, krijg ik het cadeau. Dit zijn dus allemaal dingen die ik (nog) niet heb…

Maar voor nu leid ik jullie even door mijn hoofd heen en zet ik willekeurig wat wishlist items van deze week voor jullie klaar zodat jullie mee kunnen genieten.

Oh ja dit moet ik er nog bij zeggen: Dit is niet mijn all time wishlist  zoals ik wel eens deel op instagram (droomitems) maar gewoon de wishlist van deze week. We doen het rustig aan 🙂

Spulletjes zijn deze week zowel voor de kinderen, het huis als voor mij…

Deze week heb ik gespot en uitgezocht de volgende producten: (drumroll)

  1. Ted baker GABY top: Deze trok mijn aandacht door het kant.Ben een kant lover (en een Ted Baker lover) dus daar valt mijn oog direct op. Hij is mooi afgewerkt en netjes genoeg om naar je werk te dragen. Geschikt voor zowel winter als zomer. Check. 
  2. Beats Solo3 Rose gold: Eerlijk gezegd staat deze al wat langer op mijn wishlist. Ik ga vaak met de trein naar mijn werk en als het mooi weer is breng ik mijn dochter lopend naar school. Die Apple oordopjes zijn prima hoor, maar soms wil je gewoon een kickass goeie koptelefoon. Vandaar.

  3. EvaLuna Gilda pink bardon suede loafer: Ik denk dat op de foto de schoen niet helemaal tot zijn recht komt , want als je deze loafers aanhebt dan wil je ze niet meer uit doen, geloof me. Je merkt dat het goede,stevige kwaliteit is. Ik had ze ook in blauw gepast maar ik denk je nu wel kan zien dat deze kleur roze mijn fave is. Stylish en classy zijn de schoentjes.
  4. Nik&Nik Emma jacket (meiden): Ik heb een echt meisje meisje wat betreft kleding. Ze houdt van rokjes, jurkjes en glitter. Maar wat ik ook een super stoere look vind bij haar is een mooie jeans, sweater en een leren jasje. Bijvoorbeeld zoals deze beauty.

  5. Lotta Djossou oorbellen: Dit merk kwam ik een paar jaar geleden al tegen. Erg onbekend nog in Nederland maar ze verkopen de mooiste sieraden. Eigenlijk wil ik dit merk een beetje voor mezelf houden omdat het een zo een pareltje is maar ik gun het jullie ook. Vooral dit prachtige paar hieronder.

6. Sissy-Boy Velvet cocktailstoel jungle: Ik ben sowieso fan van de materialen die sissy-boy gebruikt. Deze stoel is nieuw dit seizoen en hoewel hij misschien een beetje too much lijkt is hij echt prachtig. Zo een stoel voor mama (of papa) als je een goed boek wilt lezen mét een cappuccino of course. En de kinderen zullen er ook gek op zijn door de coole prints..

P.S. Moet erbij vermelden dat ik op geen enkele manier gesponsord ben door deze merken of iets dergelijks dus dit is puur mijn eigen smaak en keuze. #nospon dus.

 

Volgende week weer één doen?

 

Ik hoor het graag…

XOXO Laila

 

Leave a Reply