25 random facts over mij

Ik zie heel vaak op blogs deze tag voorbij zien komen van x aantal willekeurige feiten over mij.

Ik dacht, lijkt me leuk en het kost me niet zoveel tijd dus doen! Ook leuk voor mensen die dit lezen omdat dit een personal touch geeft aan moi en mijn blog.

Here we go:

 1. Ik heb nog nooit een aflevering van Game Of Thrones gezien.
 2. I Love cola zero (ook al weet ik dat het slecht is voor mijn gebit).
 3. Ik hou ontzettend veel van Marokkaans eten maar vind dat de gerechten vaak te lang duren om te maken. Ik eet ze dus graag bij mams.
 4. Mijn geheime wens was vroeger (en nu nog steeds) dat ik zou willen dat ik een zangtalent had. Niet om beroemd te worden perse. Meer dat ik mijn huidige leven heb maar stiekem een ‘superpower’ had die ik af en toe kon gebruiken.
 5. Het vreemde ‘talent’ dat ik wel heb is het bijna altijd correct raden van de lengte van celebrities. Vooral vrouwen omdat ik ze dan vergelijk met mijn eigen lengte. Dit is echt waar!
 6. Mijn favoriete X-men is Wolverine.
 7. Ik ga nog steeds naar de Bieb en niet alleen voor mijn kinderen haha. Ik ben een enorme boekenwurm en als ik even de tijd vind lees ik zo een boek uit. Oh ja heb ook een e-reader die ik altijd meeneem in de trein onderweg naar mijn werk.
 8. Ik ben een Apple addict en heb echt alles van het merk. Ik weet dat het veel te duur is maar I can’t help myself.
 9. Ik heb mijn beide kindjes borstvoeding gegeven tot ze ruim een jaar waren. Een van de dingen waar ik het meeste trots op ben.
 10. Van mijn eerst verdiende fulltime salaris heb ik mijn eerste Louis Vuitton tas gekocht. Ik heb hem nog steeds!
 11. Fancy dineren is niet voor mij weggelegd. Ik hou meer van een gezellige leuke plek dan een Michelin ster restaurant. Toevallig denkt de mister er hetzelfde over.
 12. Ik ben geen morning person.
 13. Je kunt me in de nacht wakker maken voor macarons en sushi.
 14. Ik ben 1,74 maar gek op hoge hakken. Op mijn werk draag ik zelden platte schoentjes. Met de kids zijn hakjes bijna niet haalbaar.  Dan ben ik meer van de sneakers.
 15. Ik heb hoogtevrees.
 16. Ik kan songteksten altijd makkelijk onthouden. Maar vraag me of ik iets anders wil onthouden, lees- iets saais. Dat lukt me niet.
 17. Ik werk in de IT en I’m loving it.
 18. Ik onthoud gezichten en kan ze daarna weer makkelijk plaatsen als ik diegene weer zie in een andere setting.
 19. Ik hou van meiden netflix series zoals Pretty Little Liars, Jane the virgin, Riverdale en Girlboss. 
 20. Ik vind Lost nog steeds de meest geniale serie. Behalve het einde. Dat was *zeer* teleurstellend.
 21. Ik ben een Last minute persoon. Met alles. Zowel vroeger voor mijn tentamens als nu met voorbereiden voor de kinderen en schooltijd. Mijn man is het tegenovergestelde. Iets met opposites attract?
 22. Mijn all time favoriete luchtje is sinds jaren Viktor & Rolf – Flowerbomb. Ik draag niks anders.
 23. Ik wilde vroeger Juf worden. Maar toen ik zag dat zich voornamelijk vrouwen op de PABO aangemeld hadden haakte ik af. Ik weet niet waarom.
 24. Ik ben een hele grote Graham Norton fan. Ik vind hem hilarisch en soms kijk ik een aantal afleveringen achter elkaar.
 25. Ik ben gek op Marokkaanse jurken – Takshitat. Ik houd alleen niet van bruiloften. Omdat de jurken (als je een mooie wilt) erg duur zijn en ik ze dus bijna niet aantrek vind ik het zonde om er meerdere aan te schaffen. Gelukkig heb ik een lief schoonzusje van wie ik wel eens jurken leen als ik wel een bruiloft heb. Voornemen is wel om dit jaar er een op maat te laten maken. Oh ja, mijn man vindt de jurken lijken op Disney prinsessenjurken omdat ze zo kleurrijk zijn.

 

Nou dit waren ze. Ik kan trouwens nog heel lang doorgaan maar misschien wordt dat dan een deel 2. Voor nu is 25 denk ik wel meer dan genoeg.

Ik hoop dat jullie genoten hebben en zou heel graag de tag weer ergens anders terug zien. Of jullie feitjes in de comments.

Veel liefs,

Laila

Leave a Reply