Thuiswerken en de meivakantie overleven

Sinds afgelopen vrijdag is de meivakantie begonnen voor de kinderen uit Noord Holland.

Ik zeg bewust Noord Holland want het schijnt dat kinderen uit Brabant al de week ervoor vrij waren.

Wij hebben besloten thuis dat we om en om thuis blijven bij onze dochter. Onze grote man die al bijna 2 is gaat naar opa en oma want thuiswerken met hem gaat hem niet worden.

Dag 1 en 2 gingen redelijk goed, want dochterlief was nog aan het wennen dat ze vrij was, uit mocht slapen en later naar bed ging. Verveling kwam wel langzaam op en we hoorden dingen als  “ik heb niks te doen” en ” Ik verveel me”
Dag 3 ging iets lastiger want ze wilde graag met haar bff spelen. Papa wilde liever in de avond uit eten. Plus bff heeft zelf ook een eigen leven en was weg met een van haar ouders.
Dag 4 wilde ze samen met bff en papa de stad in. Papa had toch iets anders besloten…die hebben lekker samen geluncht en ze kreeg een LOL bal. Hele hype die ballen. Degene die dat bedacht heeft is volgens mij stinkend rijk.

Anyway, dag 5 is vandaag. Mama werkt thuis want op kantoor is het lekker rustig en wat ik daar doe kan ik ook vanaf huis doen.

Dus ‘s ochtends wat gewerkt, daarna de kleine prins weggebracht naar oma en dan lekker brunchen met miss diva.

Bij Anne & Max vandaag. Daar serveren ze lekker marokkaanse muntthee, heerlijke ontbijtjes en voor kids hebben ze ook fijne gerechtjes.

Dochter heeft haar iPad mee, mama haar laptop. Win win zou je denken. Daar is ze even 15 minuten zoet mee geweest..

Na het eten een kort rondje vondelpark en daarna de auto in naar huis om verder te werken.  Dochter heeft een “ochtendje”  mama gehad.

Toen we thuiskwamen was bff er weer dus nu spelen ze buiten in het prachtige weer. Dus mama weer aan het werk. Maar wel in de tuin!

 

Week 1 is bijna voorbij. Nu nog de tweede week overleven. Ik hou jullie posted!

Een hele fijne vrijdag gewenst!

 

Liefs,

Laila

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply