Mijn eerste blog


Hier komt hij dan…mijn aller aller eerste blog! Heel spannend maar ook weer vertrouwd omdat het gewoon over mezelf gaat. Geen promotie of verkoop nodig. Ik mag gewoon lekker mezelf zijn..

Ik volg al jaren een aantal bloggers (blogsters? wat is het juiste woord?) en zie het een beetje als een kijkje in hun leven. Mijn favorieten zijn http://www.fitbeauty.nl en http://dailycupofblablabla.com.

De reden dat ik ze al zo lang volg is omdat ze eerlijk en open zijn en ik het gevoel heb dat ik ze écht leer kennen en niet een gepolijste versie van ze.

In deze wereld waarin alles draait om snel sneller snelst voelt zo’n blog een beetje als een relaxmomentje.

Alsof je een tijdschrift aan het lezen bent. Dus zet lekker je kopje (Marokkaanse) munt thee klaar en ga lekker zitten.

Misschien is het goed om in deze eerste blog een extra introductie te geven zodat jij als lezer het gevoel krijgt dat je me kent.

Ik ben Laila, een thirty something girl geboren in Amsterdam. Zoals je al kunt raden aan mijn naam heb ik Marokkaanse roots.

Ik ben mama van een dochter van 6 en een zoontje van 1 en woon in Zaanstad samen met mijn hubby en de twee kids.

Deze blog zal dan ook over van alles en nog wat gaan. Zo leren jullie mij beetje bij beetje beter kennen. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe ik het beste gebruik kan maken van deze blog en ben nog flink aan het tweaken. Het kan dus zijn dat je bij je volgende bezoek een ietsjes andere layout te zien krijgt, sorry daarvoor! Deze chick doet haar best om het zo gebruiksvriendelijk als mogelijk te maken voor jullie.

Alvast heel veel leesplezier en hopelijk blijf je plakken 😉

Liefs,

Laila

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply